2020-12-11 07:49:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Próbáljon meg néha kicsit szerényebben viselkedni. A környezetét irritálhatja ugyanis, ha mindig csak önmagát tolja előtérbe. Pedig önnek is fontos a másik ember. Mutassa ki végre!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpióba lépett. Szokatlanul igényes, de elsősorban saját magával szemben kell gyakorolnia az elvárásait. Ne lepődjön meg azon, ha mások nem annyira értékelik a kritikáit. Idővel azonban rajtuk is tapasztalni fogja a hatást, ámbár meg nem köszönik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól gondolkodik, de valahogy nem tetszetős, ahogy az egészet előadja. Erősen megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társát illetően próbáljon meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi nyugalom, az egész nap szinte bolondok házában érzi magát. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Az estét azonban végre azzal töltheti, akit a legjobban szeret.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma valahogy eluralkodik önön a düh, és ez bizony nem jó tanácsadó. Legalább próbáljon meg megszabadulni tőle, és lecsillapítani a haragját. Ma ebben is támogatják a csillagok.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana, ha egy kicsit szűkmarkúbban mérné a pénzt azoknak, akik csak kihasználják. A barátoktól nem kell sajnálni semmi támogatást, de aki csak akkor keresi, mikor neki van szüksége önre, az nem igaz barátja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Csodálatos nap áll ön előtt, minden ügyében kedvező fordulat várható. Nem valószínű, hogy ölébe fog hullani a sült galamb, de még a rossz is jó fordulatot vehet. Meg kell tanulnia másként értékelni a dolgokat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. A sok változás megviselheti az idegrendszerét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők magukkal sodorják. Van azonban sok jó is ebben a változásban. Próbálja meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, és talán nem is egészen az ön kezében van. A kedvese sem lehet türelmes a végtelenségig, pedig nagyon ragaszkodik önhöz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedett teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény miatt egészen átértékelheti a szerepét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Skorpióban jár. Végre biztató híreket kaphat. Pénzhez is juthat, ami végre lehetővé teszi, hogy olyasmivel foglalkozzon, amivel már régen szeretett volna. Tegye félre a kételyeit, és végre vágjon bele!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön túlságosan szerény ember, ezért nehezére eshet kiállni a saját érdekeiért. Néha mégis meg kell mutatnia, hogy mire is képes. A mai nap egy kiélezett helyzet elé állítja, hogy ezt végre megtegye.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: